Maaaaaat

I går var en finfin dag! Vi var et gjeng som hang hos frøken Furu og mekket helt fantastisk mat! Startet dagen med en liten jogg + motbakkeintervall. Deretter laget jeg en herlig frokost, for så å stikke med Ellis for å pumpe litt! Verri nais.

Frosne bananer i mixern! Add litt proteinpulver (fant noe snacks i kjøkkenskapet hos mamma). Hadde i melk. I tillegg hadde jeg noen dråper søtningsmiddel! Mixmix: yummmm!

Hvis jeg er hos mor og skal ut på en joggetur om morgenen, stjeler jeg litt av dette fine energitilskuddet. Serien er delt i tre: morgendrikk, før-middagsdrikk og kveldsdrikk (den smaker gjødsel, men funker da!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits