Blanke ark og farvestifter tell

Heisann på degsann! Å komme hjem fra et fantastisk år ute setter igjen veldig mange spor. Jeg kan ikke si annet enn at jeg sitter igjen 100% stolt og fornøyd den dag i dag. Dette er noe jeg vil se tilbake på å tenke "næh, så heldig jeg var som fikk oppleve det!" Så til alle der ute, det er en sjanse uten like! Yes my friend, tilbake på det med å sette igjen spor. Det at jeg har enjoyed myself (høres så teit ut å si koset meg?) der nede i England er ikke å skyve under en stol. De ekstra kiloene sitter på! Og det hadde jeg nesten forventet.
Nå som jeg er tilbake i deilige Norge med den friske naturen og de fine treningskompisene mine, skal jeg opp og fram! For å hjelpe motivasjonen min, har jeg bestemt meg for å blogge om det jeg gjør og fremgangen min.
Dette er aller mest for meg selv! 

Først av alt: jeg setter meg mål. Ikke for at jeg stopper når jeg har nådd dem, men for motivasjonens skyld (dessuten tar det vel en drøy god stund før jeg er der). Jeg har rett og slett tenkt å bygge muskler, spesielt overkropp og rygg i og med at vi i familien sliter veldig med rygg- og nakkeplager. Dessuten har jeg selvfølgelig tenkt å bygge på kondisjonen, forhåpentligvis få den tilbake der den engang var. Og sist men ikke minst, spise sunt. Spise for å leve, ikke leve for å spise (selv om det passer meg veldig godt, elsker jo all form for MAT). Så kommer til å poste mye sånn der sunn og frisk mat, rett og slett for at jeg kan se tilbake på det og motivere meg selv! SMART HÆ? Dessuten (mye dessuten her) føler jeg meg sååå mye mer energisk når jeg spiser riktig å får nok med søvn (heh).

I dag har jeg bare satt meg ned og gått igjennom forskjellige treningsprogram og kostholdsplaner. Fant ut at jeg skal prøve litt av hvert rundt de treningsprogrammene, men kostholdsplan? Næh, tror ikke på sånt. Joda, de funker vel! Jeg har lest så utrolig mye om "dietter" og "slankekurer" osv, men det beste jeg noen gang har lest: det er fint å hente inspirasjon fra andre som forteller om hvordan man skal spise sunt og hvordan man skal trene osv, men til syvende og sist og er du som må finne ut hva som passer deg! JA. HELLU! Det gir jo litt mening.

For meg handler det ikke om bikinisesongen lengre, det der er jeg ferdig med. Don't start a diet that has an expiration date, focus on a lifestyle that will last forever! Step away from the scale, focus on your health & (det beste kommer nå) HAPPINESS!

Nå skal jeg lage meg en gooood frokost etter en liten løpetur med intervaller (noe jeg har prøvd fra treningsprogrammet, får se hvor lenge jeg holder ut) og så skal jeg og søstra mi pumpe litt på spenst! Dettan blir en bra dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits