Melodifestivalen

Det har gått i ett siden forrige uke, og denne uka var ikke noe bedre. På onsdag og torsdag hadde jeg prøveeksamen i kjemi, og på fredag hadde jeg den virkelige eksamen i matte. Det gikk helt på trynet, og nå er jeg faktisk redd for at jeg kan stryke i matteeksamen jeg skal ha den 24. Det er i statistikk og sannsynlighet, og jeg sliter så sjukt. Ikke nok med det, på tirsdag har jeg skriftlig eksamen på tre timer i fransk. Så kommer kjemi eksamen etter half term ferien som starter neste fredag (tror jeg), og den får sin pugging senere, det må da være grenser, høhø. Men det var godt å få det ut! Hurra for eksamenstida.
I går droppet jeg pugging til fordel for de fine utvekslingsstudentene vi har her! Jeg kommer til å savne alle sammen så forferdelig mye, har sagt til alle at jeg skal komme å besøke dem, og venter også noen besøk opp til nord! Hihi, vi har det godt altså. Vi var alle samlet hos Helene og Julies vertsfamilie og så melodigrandprix, og det var kjempe koselig! Vi satt alle å disset bidragene fra hjemlandene våre (bortsett fra lille Sveits som ikke kom til finalen en gang). Vellykket kveld! Og hurra for Danmark!

2 kommentarer

Helene Elise

19.05.2013 kl.20:16

Hahahaha. Det at nederlenderen spiser på begge bildene du tok!! Selvfølgelig kommer jeg på besøk til lille Alta! <3

Cecilie Lyng

20.05.2013 kl.15:53

Helene Elise: hahaha! Dævver! Ååå hurra, glede meg! <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits