Fotballdag

I morges ble jeg hentet av Lauren og Chelsea, to lagvenninner, rundt litt over ni. Vi hadde kampmøte halv ti og kick off halv elleve. Normalt har vi ikke noe særlig til peptalk før kampene, men i dag hadde vi en av damelagstrenerene som coach og ting var mye mer skikkelig. Først av alt fikk vi oss alle en god latter i garderoben fordi utlendingen sa noe morsomt som vanlig (yeah that would be me). Digger laget mitt på alle måter! De har blitt som en familie for meg her, akkurat slik som treneren sa til meg i dag. Han er en skikkelig flott fyr forresten! Kampen var spennende den. Første målet fikk vi, fint og gjennomført. Deretter ble det dømt "handball" mot oss innenfor sekstenmeteren og de fikk da mål på straffe. Seinere kom det andre målet mot oss, et helt latterlig selvmål som vi bare måtte le av! Dårlig kommunikasjon mellom keeper og bakerste mann. Heldigvis endte stillingen 4-2 til oss til slutt, og det var veldig fortjent i og med at vi dominerte kampen hele veien og traff både stang tverrligger flere ganger. Og størst stas for meg var at linjedommeren kom bort til meg etter kampen og sa jeg definitivt var banens beste spiller i dag. Og det fikk jeg høre både fra foreldrene på sidelinjen i tillegg til at treneren vår sa at det var offisielt riktig. Så gøy! Treningen i det siste har vist resultater, og nå skal jeg bare peise på.
Vi dro på damekamp etterpå, og da sa han også til meg at jeg bare måtte ha fotballskoene klare for jeg hadde signert og hele pakka, så hvis de trengte det så måtte jeg utpå (heldigvis skjedde ikke det, superskumle greier det der). Men for en flott dag! Får bare bedre og bedre kontakt med alle i klubben, og det er så trist når de hele tiden spør i håp om jeg ikke kan komme tilbake neste år! Virkelig, vil ikke tenke på det en gang.. Anyway, nå skal jeg hive meg på leksene!

Fått meg et blåmerke i dag, det ser ikke stort ut, men det vokser og vokser. Først var det bare en rød flekk. Godt å kjenne at man har jobbet! Man vet man har mye å blogge om når man legger ut bilder av leggen sin, hæ.

2 kommentarer

maria sanni

07.04.2013 kl.21:16

Bare innom for å ønske deg en strålende søndagskveld videre <3

wa2wo.blogg.no

07.04.2013 kl.21:22

Hehe søt du er! Blåmerker får jeg alltid så merkverdig fort uten at jeg vet hvordan:O

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits