Husk at livet går fort.

Påskeferien er altså i full gang her borte. Helt fra fredag til tirsdag i går har jeg bare sløvet og tatt det helt chill (sett bort ifra at jeg har spilt kamp og jogget enkelte dager). Føler at jeg blir litt rastløs av det, så i dag stikker jeg og vertssøstra til Manchester på bytur. Det blir chinatown, som vi så kjærlig har blitt glad i, og å titte litt rundt i butikker. Jeg har jo satt budsjettet mitt mye ned denne måneden i og med at jeg gikk i underskudd forrige måned pga frankriketuren. Håper at vi får slippe med barnebillett på toget altså..
Ellers har jeg tonnevis med lekser og revision å gjøre, og min første eksamen i år er allerede den 18. april (som jeg så fint ikke er noe forberedt på). Gleder meg bare helt sjukt til å få alle disse eksamene overstått, men samtidig ikke for det blir så trist å reise herifra! Kommer hjem den 20. juni tror jeg foreløpig. Pappa har i hvertfall bestilt billetter til da, så det ser nesten sånn ut. Gleder meg selvsagt også! Men tida går såååååå fort!

Nå skal vi stikke ut i hvertfall, snakkes!   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits