The beauty of experiencing

På søndag kom jeg hjem fra Montpellier etter en helt fantastisk uke. Maten, vertsfamilien, leiligheten, byen, skolen, alt var bare helt topp! På en måte følte jeg meg mer hjemme i Frankrike med tanke på hvordan vi bodde og hvordan menneskene der lever. Jeg tror jeg kan si at jeg matcher Frankrike mer enn jeg matcher England. Ett eksempel er læreren vi hadde på skolen, han var rett og slett herlig og humoren vår kom godt overens. Men nå har jeg jo mattelæreren min her i England som også er ganske så kul. Også bodde vi jo i en luksus leilighet med ei veldig sprek og openminded vertsmor.
Vel vel, en ting er sikkert og det er at jeg elsker å reise, og det å få oppleve nye kulturer og tøye grensene mine for mye rare ting jeg kan takle. Det skjedde mye rart både på dagtid og på kveldene i Montpellier for å si det sånn. Jeg elsker å prøve ny mat. Generelt elsker jeg jo mat, men det å prøve nye ting er så spennende at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke har vært så "tøff" før nå! Jeg tror definitivt jeg har vokst på disse korte sju månedene. Jeg elsker å oppleve byer. Spesielt gamle byer, det er og har alltid vært veldig interessant for meg. Å dra til London eller Paris for å shoppe har aldri fristet meg, tenker heller at da skal jeg få bilder av Big Ben eller Eiffeltårnet.

Montpellier er en by full av gamle bygninger og historier. Et lite stykke utenfor Montpellier ligger en liten village med lokale innbyggere. Rundt hele den lille landsbyen går et slags tårn, eller en château. Tror det ble bygget på 1300 tallet, og det skulle beskytte landsbygda under kriger. Tenkte å vise noen bilder fra turen, så kan jeg blogge om resten seinere (høhø).
2 kommentarer

Bjørn Einar Lyng

27.03.2013 kl.22:17

Toppers Cissimor pappa trur åsså at du har vokst mye på disse 7 månedene borte og kommer hjem igjen med mange nye inntrykk :-)

Furunåla

29.03.2013 kl.20:03

^cute!!

savne dæ lyngpia, men det så altså heilt fantastisk ut der i Frankrike! kos dæ masse, glad i dæ og glede mæ te vi ses om ett par måneda :*

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits