Le France

Da er det approx. elleve timer til jeg blir hentet. Kofferten er vel sånn delvis pakket, har hevet i det jeg trenger av klær, men toalettsaker, rettetang, ladere og skolebøker må jo også få sin plass. Desverre får vi kun ha med oss femten kilo, og jeg har selvfølgelig klart å pakke akkurat femten allerede.. Hva skal det bli av meg? Tør liksom ikke satse på å ta den med i morgen hvis vekta skulle vise mer på flyplassen! Dessuten vil jeg jo ha litt med meg hjem også. Men nå skal det sies at kofferten i seg selv veier sju kilo! Reising altså.
Flyturen går fra John Lennon Airport i Liverpool og til Carcasonne i Frankrike. Derfra tar vi tog til Montpellier, for så å tilbringe resten av dagen med vertsfamilien vi skal bo hos. Det blir så spennende! Skal prøve å få snakket så mye fransk som mulig! Mattelæreren ble litt oppgitt av meg da jeg fortalte at jeg skulle dra med franskklassen, "How many languages are you going to learn Cecilie??" Heh, just a few.
Her er litt info om vertsfamilien jeg og Paulina skal bo hos:Kan godt hende noen tar meg på fransken nå, men så langt jeg har forstått det røyker hun ikke, hun bor nært skogområder med fin utsikt, er pensjonert men en veldig aktiv pensjonist! Interessert i språk, hiking, maling, musikk, lesing, film og teater og reising. Barna hennes har flyttet ut, og hun har ingen dyr (kan jo bli godt det).

Vi har også fått tilsendt en midlertidig timeplan. Vi skal nemlig gå på en internasjonal skole med flere tusen andre studenter fra hele verden som også lærer fransk. I tillegg skal det jo bli masse tid til å utforske attraksjonene og henge med vertsfamilien. Gleder meg! Tror ikke det har gått opp for meg at jeg skal være borte i ei uke. Kanskje det er på tide å pakke ferdig i allefall!

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits