Oppdateringer

Næmmen takk for sist kjære leser(e). Høhø. Tenker at jeg nå skal komme sterkere tilbake, slik vi toppbloggere alltid gjør! I siste innlegg fortalte jeg at Malin, min flotte venninde fra hjembyen, kom over en tur på besøk. Møtte henne på Manchester Airport og vi tok toget sammen tilbake Blackpool. Tiden med henne her var bare helt fantastisk fin. Lørdagen dro vi til Manchester og shoppet, besøkte China Town og spiste ute. Søndag dro vi på joggetur langs promenaden, og ellers bare tok det helt chill om jeg husker riktig. På mandag ble hun med meg på skolen, og på tirsdag ble hun med meg på det internasjonale arrangementet som var på kvelden. Der hadde de internasjonale elevene på skolen gitt oppskrifter på sine tradisjonelle retter, og så ble de laget av skolens kantinedamer og servert til alle gjestene. Den norske retten skulle visst være fiskekaker, men de var nok hakket englandisert til å bli godkjent som norsk.. Vi var i tillegg en av tre powerpoint presentasjoner om hjemplassen vår. Jeg og Malin valgte å snakke om Nord-Norge selvfølgelig, og hele salen i teateret ble helt fasinert av alt vi hadde å by på! Hjem kjære hjem ♥ Og i tillegg hadde vi jo litt sjarm, så lattermusklene rørte seg ofte i salen. Spesielt da vi viste litt scooterkjøring, etterfulgt av det årlige vanndraget i Kautokeino. Priceless! FOR en aften. Så dro min kjære da på onsdagen dagen etter, som var syvogtyvende februar. Kjempekjempe trist, og tror dere vel ikke tårekanalen fikk renne.

Så var det tilbake på skolebenken uten klassekameraten min. Har jo alltid så forbaska mye lekser så det å ikke ha noe å gjøre er vel aldri et spørsmål. Forrige lørdag kom verdens fineste pappa og lillebror på besøk iallefall! Jeg møtte opp på Manchester airport igjen, men denne gang måtte jeg dra fra Blackpool klokken halv sju om morningen. Det var også helt ufattelig godt å se dem igjen! Vi kom oss ned til bussterminalen for å ta neste buss til Liverpool. Deretter taxi til hotellet, for så å lemne fra oss bagasjen før vi stakk til byen. Det var nemlig pappas bursdag, så vi dro selvsagt ut for å spise. Det ble kinarestaurant.
Etter middag dro vi litt rundt i byen og fikk smake på stemningen og utelivet. Det var jo helt topp, spesielt inne på gode gamle Cavern Club! Resten av kvelden gikk til avslapping og oppladning til søndagen. Vi kom oss avgårde til Anfield rundt ett tiden vil jeg tro. Det var nemlig duket for kamp, Liverpool-Tottenham. Og det må jeg bare si, FOR EN KAMP. FOR EN STEMNING! Kunne ikke bedt om en bedre kamp, hadde det ikke vært for at det var en smule iiiiskaldt så hadde jeg nesten trodd jeg drømte.

Takk for noen fantastiske dager alle sammen, det er virkelig herlig å kunne få ladet opp med litt hjem- og familiestemning! Selv om jeg trives kjempe godt her, kjenner jeg av og til akutte savn. Ikke noe annet å gjøre med det enn å levva livet. Kanskje dra til Frankrike en tur også? Ohyes! Drar om 2 dager nå!!! Kan fortelle mer seinere.

Shallabais!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits