Malinbesøk - 0 dager!

Om knappe sju timer får jeg klemme på denne fantastiske jenta:

Det skal bli så fantastisk, fistefistisk, fustefastisk godt å se henne igjen! Har ryddet og vasket rommet ferdig, og resten av huset ser ikke så aller verst ut det heller. Selv om det er en historie for seg selv det å bo her.. Anyway! Sitter for øyeblikket i nattpysjen å chillern. Skal snart ta tak i nakkehårene å hoppe i dusjen, for så å stikke ut for å gjøre et par ærend før dama mi kjæm. ÅÅÅAGGGJHH, klarer ikke vente! Tar toget alene til Manchester for å hente henne, så tar vi begge toget hjem sammen, og så ER HUN HER! På MITT rom, og skal sove in MIN seng! Okey, må klipe meg sjæl i armen nå..

Har akkurat hatt ei uke med vinterferie da. Eller, vinterferie og vinterferie. Vi ble anbefalt å dra på skolen både onsdag og torsdag, så det gjorde jeg. Vi skal starte med statistikker og sannsynlighet i matten, og da ville det være til god hjelp for oss utvekslingselever og få et lite forsprang i og med at vi ikke har hatt GCSE matte som de andre engelske elevene har hatt.
Planene fremover er å dra til Manchester i morgen for å besøke China Town, så ta en rolig søndag siden vi skal på skolen på mandag. Og på tirsdag skal vi på International Evening, hvor vi begge skal ha presentasjon sammen, akkurat som i gamle da'r!

Kos og klem fra Cecilie og hennes venn.

Én kommentar

hhlife

22.02.2013 kl.13:04

Så fin blogg du har ! Ha en fin dag videre og god helg :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits