Living the English dream

Alright. Så det var den valentinsdagen. Har på en måte feiret den litt ved å spise masse junk, junk som i kaker og kjeks. Heldigvis har godteriet holdt seg unna meg, men junk er vel junk uansett. Kjører bare litt ekstra harde intervaller i morgen!
Jeg sendte et valentinskort til dem nederlandske venninna mi, for her får du alt organisert på skolen. Det er bare å skrive navnet på personen du ønsker å gi en liten sjokolade til og et kort, og så blir det levert i timen! Skreiv at det var fra "secret admirer", men hun knakk koden likevel.. Haha, morsomt da! Og hun syns jo det bare var koselig så, win-win. Fikk til og med øvd på nederlandsken (?) min (høres mye bedre ut med practice my Dutch). Så win-win-win!

Teknisk sett bør jeg ligge med hodet pent på puta nå, men vi får jo vinterferie i morgen uansett! Yolo, hæ? Anyways, var på trening i dag som vanlig. Det er utrolig godt å spille fotball. Det gir meg så mye at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre når jeg blir for gammel til det. Tør ikke tenke på det engang, depressivt!! Lev livet i nuet! Og det skal jeg også, for i dag på trening fikk jeg pinade forespørsel om å spille med damelaget. DAMELAGET. Hallo, er det ikke sjukt eller? Ladies 1st team! Så står jeg og nesten tisser på meg og svarer "Uhm, that is such scary stuff, I don't know!" Og de bare hæææ, hvorfor det? Vi hadde ikke spurt deg om vi ikke syntes at du hadde hatt potensialet! Og DER var jeg solgt. Så søndag, da er jeg på plass på sidelinja med damelaget! Blir ikke å spille i og med at jeg ikke har signert papirene ennå, men de ville ha meg der tydeligvis. Og jeg blir jo bare å stikke innom i fremtiden, for jentelaget er fortsatt første prioritering. MEN HJELP DA! GØØØY!

Er det noe jeg virkelig bør ta med meg hjem så er det teknikkene jeg har lært og rådene jeg har fått under tiden i Blackpool FC. De satser utrolig, og selv om ikke alle kampene går som smurt, så er de en veldig suksessfull fotballklubb, hele veien. Det er talent, alle er venner med alle, humor, stolthet, og ikke minst lidenskap. Alle trenerne vi har på treningene gir virkelig alt. Vi i Norge bør også satse på den måten! Spesielt mer på kvinnefotballen! Blir trist å reise herifra..
Tror jeg nesten har blitt en Seasider! ♥

Så, det var en liten nyhetsoppdatering på fotball-fronten. Livin' the English dream folkens!
Jeg gjentar; Ladies 1st team!!!! Jada natta.

-Cecilie

Én kommentar

Marthe Westby

15.02.2013 kl.15:27

GRATULERE!! Du fortjener det snuske luske <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits