The last day of january

Dagen i dag har vært fin, den. Først en forfriskende dusj, startet heldigvis ikke før ti over ti denne morgenen. I Fransk jobber vi oss mer og mer fram til eksamene som kommer snart. I kjemi har vi startet på nytt stoff og i morgen har vi "course work" hvor vi skal gjøre praktiske forsøk og skrive litt likninger og sånt etterpå. Dette teller visst en god del på den endelige karakteren til sommeren. I matte har vi også startet på nytt stoff og blir å starte på masse nytt dette året. Har forresten fått vite at en av matteeksamene mine er på selveste 17. mai, wihu. Gotta love school.
I dag var jeg fotball trening som vanlig. Treneren vår har sluttet (snufs, kommer til å savne han) og vi har fått tre nye. En av dem er veldig høyt oppe i Blackpool klubben så hun respekterer vi veldig! I dag kom det to Blackpool FC spillere (plystreplystre) fra selveste herrelaget til Blackpool og observerte en del av treningen vår. Vi trente med damelaget, så vi var sikkert en tredve-førti stk til sammen. Vi samlet oss alle i ring etter de første øvelsene og chattet litt med spillerne osv. Vi hadde fått beskjed om å gjerne finne noen spørsmål til dem siden de hadde kommet hit. Alle var selvfølgelig litt tullete og "kom an, spør da, du har sikkert mange spørsmål!" Og jeg valgte jo selvfølgelig til sist og spørre om det fantes noen norske spillere på laget, bare helt ut av nysgjerrighet. Desverre svarer de at det hadde de ikke, og så peker en av damelagstrenerne på meg og sier at "ja, Cecilie her er jo fra Norge!". Dævver ass! Alle måtte jo le og knise av situasjonen og se på meg, spesielt etter at spillerne svarte "Hyggelig å hilse på deg". Nå skriver jeg replikkene på norsk, noe som høres enda dummere ut. Men det var en gøy trening alt i alt! De skulle ha meg til å ta bilde med spillerne, men jeg var for pysete til å gå bort.

Nå skal jeg sove! I morgen venter ny dag, course work og FIFA tournament med fotballaget. På lørdag skal vi være en gjeng samlet i Fleetwood med god mat og godt selskap, og på søndag spiller vi hjemmekamp, semifinale i cupen.


Langs strandpromenaden

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits