Eksamensrush

God kveld i stua!
Her kommer en liten oppdatering før jeg stikker på fotballtrening.
Disse siste dagene har vært utrolig krevende. Først og fremst på grunn av eksamene. De blir tatt veldig på alvor her, og det føles ikke ut som om dette er første året på college (videregående) i det hele tatt! Vi hadde ikke eksamener i alle fagene hjemme i fjor..
Vel, vi startet året med stoff som skulle komme på eksamene i januar. Det vil si at vi har arbeidet i ett siden august/september, fikk juleferie (som måtte brukes til repitisjon), og til slutt entret sportshallen for å gjennomføre eksamene. Hadde en to timers engelsk eksamen med to deler, matte eksamen på nesten to timer og kjemi eksamen på en og en halv.

Nå har jeg endelig hatt alle eksamene mine for denne gang. Hadde min siste, matte, på mandag. Rett etter eksamen hadde vi selvfølgelig mattetime, som da ble brukt på å starte på nytt stoff, altså det som kommer på eksamen til sommeren.. Ikke misforstå, jeg er kjempe fornøyd med skolen! Men til tider kan rush'et være veldig krevende og stressende. Det at eksamene kommer rett etter juleferien er litt nedtur med tanke på at ferien er til for å slappe av. Ellers digger jeg fagstoffet (kjempe interessant i kjemi, fransken blir bare bedre og bedre, består jeg engelsk eksamen som jeg nettopp tok er jeg ferdig med engelskprøver for i år, og matten går egentlig ganske greit foreløpig), jeg digger alle lærerne jeg har fått (alle, rett og slett!), skolen er moderne, veldig høvelig og renslig og sist men ikke minst; det er veldig lærerikt og spennende å starte helt på egenhånd med nye omgivelser og nye mennesker.

Har altså bare seks eksamener igjen hvis jeg er heldig. Så, skolen er flott den! Livet her i Blackpool går som på skinner, været kan når som helst stenge skolen (hvis vi er heldig nok), fotballen blir mer og mer gøyal nå som jeg tør å gjøre mer, og så er det bare 36 dager igjen til verdens fineste kjøttdeig kommer ♥


GO BLACKPOOL!!!-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits