Christmas pa-ie

Da var jula over, i hvert fall for min del. Egentlig har det aldri vært no jul, i og med at jeg og vertsmoren min ikke feiret noe. På julaften var jeg heldigvis sammen med Helene, den søte bergensern vår, og det var kjempe koselig. Vi dro en tur til byen, og seinere laget vi grøt, kakao og brownies. Alt fra Toro selvsagt! Dagen endte med skyping og litt grining (hallo, fikk jo live musikk av familien OG Muse-billett!) Dagen derpå, første juledag (eller Christmas Day) var derimot veldig tom. Dette skal jo egentlig være den store dagen her i England, men vi gjorde altså ingenting. Det var veldig rart å ikke feire jul hverken på min eller på den engelske måten. Men, da har jeg jo opplevd det også! Skal si hjemlengselen virkelig beit på, da..
Boxing day, den store salg-dagen, dro jeg og Helene ut og shoppet. Da ble en god del penger brukt, desverre.
      Ellers har jeg sløvet altfor mye de siste dagene. Har ikke orket å stå opp før tolv-tiden. Jeg har heller ikke fått fingern ut og startet med pugginga til eksamene.. De er nemlig rett etter juleferien, og jeg har fire eksamener som kommer. Tre av dem er på samme dag til og med. Har kun pugget litt i går kveld og i dag formiddag. Motivasjon, hjeeeeelp meg.

Anyways, i kveld hadde Blackpool et Christmas party (eller pa-ie, som det uttales her) på Bloomfield Road, og vi var rundt seks-syv stykker som dukket opp fra vårt lag. Det var arrangert "Secret Santa", så alle måtte ta med seg en gave. Etter at vi hadde pakket opp gavene, sneik vi oss ut og stakk bort på Maccer'n for å få i oss noe mat, kun oss seks jentene. Det var nemlig ikke så mye delikat mat å få på festen. Det var virkelig god stemning mellom oss, og da vi kom tilbake hadde all musikken og dansingen begynt. Festlokalet var virkelig fint! Vi holdt nemlig til under taket der de "posh'e" engelskmennene sitter å ser Blackpool FC spille kamp, så vi hadde utsikt over hele banen og tribunene.
Alt i alt en veldig koselig kveld! Nå ser jeg bare fram til nyttårsaften som forhåpentligvis blir en bra kveld! Og så kommer vertssøstra snart hjem!

Dagens autfait da..
Og selvfølgelig det mest flatterende bildet av alle:


Guten nacht!
 -Cecilie

5 kommentarer

Tre eksamener på en og samme dag?! Masse lykke til! <3

Cecilie Lyng

29.12.2012 kl.02:14

Ungdomsperioden: Takktakk og takk for det! <3

mordi

30.12.2012 kl.00:24

du e nu mæ fin, HÆ!?!?!? <3

frida helen foslund

05.01.2013 kl.02:15

såå fin du e!! ;* må si æ digga outfitten din deer!

Cecilie Lyng

05.01.2013 kl.15:29

Fridapuuus <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits