Små barn, store gleder

Helluuu bloggen! Har ikke blitt så mye prioritering på deg...
Kan vel starte med å fortelle om alle de digge mock exams og leksene jeg har jobba rævva av meg med. Nå er jeg heldigvis ferdig med dem før de virkelige eksamene kommer i januar. 3 eksamener, gledings.. Blir definitivt mye pugging i "ferien". Ellers har jeg bare prøvd å leve livet så langt det går. Jula er jo rett rundt hjørnet, men kan ikke si det samme om julestemninga. Har virkelig slitt med å få julestemning i år. Det blir liksom ikke det samme med sol og bar bakke!
Vel, denne fantastiske pakken hjalp hvertfall litt! Jeg er fortsatt helt i ekstase etter å ha åpnet den! VERDENS BESTE MENNESKER DER HJEMME, GOD BLESS YAH! ♥

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits