I'm alive, and I played football today!

Wow, where to start... Så mye har skjedd siden sist jeg hadde blogglyst. Først av alt, jeg har byttet vertsfamilie! Skal ikke gå noe særlig inn på detaljer om den forrige vertsfamilien her på bloggen, men en ting jeg er sikker på er at EF her i området ikke har gjort jobben sin flittig nok. Samme hva folk sier, så er ikke jeg fornøyd med EF, og uttrykningsfriheten gjelder overalt, så jeg får si min mening! EF i Norge har jeg vært veldig fornøyd med da. Der tok de tak i problemene på en nøytral, voksen måte. Jaja, jeg slipper forhåpentligvis å ha mer kontakt med organisjonen angående familieproblemer.
Når det er sagt, er jeg kjempe lykkelig med den nye familien! Den består av vertsmor Susan, vertssøster Nisa, tre hunder og ei katt. Den første uken her bodde jeg uten Nisa, og på den tiden fikk jeg utrolig fort god kontakt med vertsmor. Hun er bare helt herlig! Vi har så mye til felles, huset her er så hjemmekoselig, hun er en fantastisk kunstner, hun er glad i dyr, rommet mitt er flott og senga er himmelsk! Med andre ord, jeg har det fantastisk! På denne lille tiden jeg har vært her, har jeg så mye mer og fortelle enn etter de to månedene jeg tilbrakte hos den gamle vertsfamilien. Og vi har egentlig ikke gjort så mye heller! Det har bare vært så koselig her. Vi prater om alt og ingenting, ser film/tv serier sammen og ler av dumme hendelser som skjer der. I går valgte jeg og Nisa og bake til vertsmor og en venn av henne, David, som ofte stikker innom. Jeg tok selvfølgelig fram min herlige cookies-oppskrift, men kjeksene endte opp veldig annerledes.. Først av alt hadde vi ikke mikser, og dessuten brukte vi brun sukker i steden for hvitt, så deigen så ikke så god ut. Heldigvis ble de godt likt, og både vertsmor og David skrøyt av dem! Hun sa at vi enten måtte spise dem opp eller i hvertfall gjemme dem fra henne. Og så sa hun at det der måtte vi bare bake hver uke!

I dag hadde vi fotballkamp. Det var mot Wonderbanks (eller no), og vi slo dem 4-2! Deilig seier, og deilig å høre at man gjør ting riktig på banen! Jeg prøver i hvertfall, selv om det er litt skummelt. Både vertsmor, Nisa og David kom for å heie. Før kampen fikk vi utdelt klistermerker med bilde av en rød blomst på. Det skulle representere Remembrance Day som var i dag og som er en slags minnedag for de som falt under 1. og 2. verdenskrig. Vi hadde også ett minutt stillhet før kampen. Etter kampen spiste vi lunsj, så ble jeg hentet av Helene og vertsforeldrene hennes for å dra til Fleetwood. Der shoppet vi på en plass kalt Freeport med mange forskjellige klesbutikker og billig snop (huff).

Senere ut på kvelden spiste vi middag, og deretter satte vi oss ned med X-factor på tv'en. Det ble en koselig slutt på dagen!
David tok noen bilder under kampen, så her får dere se meg i aksjon i oransje drakt! 


Med vertsmor og vertssøster
Numbah seven..
Driiit tungt å springe i gjørme, føtterne kjennes som om de blir støpt i bakken hver gang man tråkker.
Sjekk de fine skoa som før var hvite!-Cecilie

3 kommentarer

Tora Alida

12.11.2012 kl.19:36

Så bra at du har fått byttet familie - og fått det bedre! :D

elin

13.11.2012 kl.09:42

ååå, æ blir dritglad når æ les det her! supert at du har det så fint no! stå på <3du e helt vill!! :D

Cecilie Lyng

13.11.2012 kl.09:57

Tora Alida: Jaaa :D

elin: DU e helt RÅ! takk søte du <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits