Update + pics

Hejjj bloggen!  En liten oppdatering kan vel ikke skade..
De siste dagene har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn sittet med lekser, styrt med EF, spilt fotball (så vidt), meldt meg inn i Blackpool Football Club, hengt med utvekslingsstudenter, vært på kino og vært på skolen. Dagene går stort sett ut på det samme, og greit nok er det, men det er fortsatt en stor ting som er savnet i hverdagen. Det er selvfølgelig kontakt med vertsfamilien. Ting går fortsatt ikke helt superb på den fronten, så derfor har jeg bestemt meg for å flytte. Jeg gjør rett og slett den historien kort og enkel, for jeg ser ikke det særlig nødvendig og skrive om alt på nett.
Ellers trives jeg hver gang jeg treffer på de andre utvekslingselevene på fritiden og klassekameratene på skolen. Er fortsatt ikke helt der med klassekameratene da. Engelskmenn har veldig særegen humor, så det er litt vanskelig å komme inn på dem. Heldigvis er ting supert på fotballtrening, og det er der jeg virkelig får koblet av alt og bare ha det kuult. Digger lagkameratene mine også! Alle er så hyggelige! At this very moment sitter jeg på biblioteket i byen. Vi har noe som heter Progress Review i dag og i morgen, som vil si at alle elevene på skolen får hver sin tur til å ha en slags elevsamtale med alle lærerne sine. Dette er det satt av to dager til, og siden jeg har mine samtaler i morgen tidlig (slutter klokken ti), så har jeg hatt helt fri i dag. Har jo selvfølgelig fått en god del lekser, så derfor dro jeg hit. Deilig å sitte her å gjøre lekser. På fredag får vi høstferie som varer til femte november, og på lørdag stikker jeg til Liverpool! Etter det, er det ca to måneder før juleferie. Så jul! Og så januar, februar, og så kommer pappa og lillebror oppover, og så kommer mars hvor jeg stikker til Frankrike! Prøver å se frem til ting, det gir meg motivasjon av og til!

Slenger med noen bilder fra da jeg og Nisa var å gikk søndags tur. Veldig interessant landskap!

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits