Friday night in Blackpool

I går var vi en gjeng utvekslingselever som møttes utenfor Poundland store for å se kveldens program av fyrverkeri. Dette var det første fyrverkeriet for både min og Nisas del, og det ble arrangert av Sveits denne gangen. Det er altså fyrverkeri-oppskyting her hver fredag fremover (så langt det lar seg gjøre av været) i tja.. noen uker til tror jeg. Det er en slags konkurranse, og forskjellige land får muligheten til å vise fram sitt (fyr)verk. Favoritten er visst Kina, så får vente å se.
Etter oppskytingen gikk vi bort til Central Pier, som består av karuseller, spillehaller, sjapper som oser av frityr, og ikke minst mennesker. Hold deg til venstre, ellers blir du kjørt ned! Vi hang litt rundt, med god stemning og latter, før det omsider var på tide å dra hver til sitt. Vellykket kveld, indeed!

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits