The illuminations

Innlegget skulle postes i går kveld, før internettet ble skrudd av...

I dag har vi... *trommevirvel* gått tuuuur! Igjen. Langs strandpromenaden. Igjen. Men det er ikke det eneste vi har gjort! I morges sto vi opp kvart på ni for å nå toget (eller, the tram) til kirken. Fra togstasjonen tok det oss ca. ti til femten minutter og komme oss dit. Så Nisa joinet altså kirken i dag! Hun syntes alle var så hyggelige og koselige, som om vi alle var en slags "familie". Og det syns jeg egentlig er en god beskrivelse! Vi ble invitert til te/supper, hos ei kjempe hyggelig dame på fredag. Ellers fikk jeg vite om når tid de har seminar-klasser, ungdomsaktiviteter osv. Dette er egentlig infomarsjon utenfor de flestes interesse, men føler for å dele det likevel. Og så skal vi til tempelet den toogtyvende september! Åh, elsker templer. Ting er så annerledes og nytt rundt meg, men er det en ting som forblir det samme overalt så er det møtene i kirken vår. Og det så ut som jeg og flere vi møtte der vekket en liten interesse hos Nisa, om å få vite mer om kirken vår!
Vi fikk et skikkelig biff-måltid til middag i dag. Kjempe godt, og visst nok en tradisjon hver søndag! Ikke dårlig. Ellers har vi ikke gjort annet enn å chille. Var en liten tur ute som sagt, og tok litt bilder. Dette er den fine solnedgangen og the illuminations, altså lys som blir slått på hver kveld klokken åtte frem til november (?).

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits