Arriving Blackpool

Søndagsettermiddag ankom jeg og vertssøstra mi (Nisa) fra Tyskland, Blackpool. Vi ble hentet av vertsfaren og vår andre vertssøster på sju år. Da vi ankom hjemmet, fikk vi møte vertsmora vår. Kjempe søte folk! Huset er veldig hjemmekoselig, men samtidig veldig rotete, litt skittent og litt trangt. Vertssøtra mi fikk velge rom, så jeg sitter igjen på rommet med minst seng, minst plass og verst lukt.. Jaja, skal vel klare meg! Fyrer på litt luktelys og sånt her med jevne mellomrom!
Det første de gjorde var å spørre oss "Would you like a cup of tea?". Etter te-tid ble vi spandert middag på, på en pub ikke så langt unna. Vi ble litt kjent med hverandre og området rundt i nærheten. Det er så sykt mye attraksjoner her! Dere aner ikke, hvor enn du går er det spillehaller, karuseller, UK's biggest indoor pool, zoo, sealife, strender, Blackpool tower, parker, Madam Tussaud, supermarkeder, butikker, restauranter, fastfood-sjapper, osv osv. Og på toppen av alt: DET ER BILLIG! Vel, ikke fornøyelsesparken, tror det er dyrt der.
På mandag fikk vi oppleve frokosten jeg tror vi bare må bli vant til: frokostblanding og toast (bare ristet, hvitt brød). Dette ble servert i dag også, men jeg klager ikke før jeg blir lei det! Deretter dro jeg og Nisa rundt for å finne forskjellige rom-ting sånn som boks til å ha litt klær i, i skapet. Vi fikk servert kylling til middag, og alt kom ferdig servert på tallerkenen. (Flere studenter sa det vår sånn hjemme hos dem også, tror det er vanlig). Jeg klarte uheldigvis ikke å spise opp alt.. Men det var godt! Senere dro jeg og Nisa ut for å ta bilder, så noen skal dere få se.I dag sto jeg opp etter å faktisk ha fått litt søvn etter nattens hendelse... lang historie kort; jeg avløste brannalarmen klokken fem på natta. Veldig bra det, ja. Tok med ipoden og stakk ut for å jogge. Det var faktisk sol og fint vær, bortsett fra en smule vind. Men så jogget jeg jo etter stranda da. Folk er så hyggelige her, hilser og smiler! Etter joggeturen og en dusj var det frokost. Senere på dagen ble jeg og Nisa kjørt til skolen for informasjon og utfylling av skjemaer. Vi fikk også en liten omvisning. Skolen er: FANTASTISK! Den er helt nyoppusset, det lukter nyoppusset, det er så fine rom man kan jobbe i, mac'er overalt, starbucks i kantina, jah! Og så går det 2100 elver der! Etter å ha vært på skolen ble vi hentet igjen. Vi dro innom et supermarked på veien hjem. Til middag ble det pizza (ganske god kjøpepizza faktisk!) med chips og salat. Det skal visst ikke holde med to svære pizzastykker, haha! Men godt var det, selv om de hadde puttet brunost på.. Ble en veldig interessant smak, men de skal få bruke den slik de ønsker, haha! Ellers i dag har jeg bare chillet og skypet med folk. Det har vært en litt tung dag. Jeg kjenner det hvert fall ekstra godt når jeg sitter alene, og når kveldene kommer. Spesielt etter nattens hendelse. Men det har vært så godt å snakke med folk der hjemme! Trengte det. Nå skal jeg prøøøve å sove igjen. Håper det går smertefritt i natt! Huff, tror jeg dævver ass!

-Cecilie

5 kommentarer

elin

29.08.2012 kl.12:07

du e så tøff!!! flinka :D

Marthe

29.08.2012 kl.12:44

Fy faen den skolen høres jo døds bra ut!!:O Send meg starbucks i posten!! :D Håper du blir å trives, kos deg kjæmpe masse! <3 <3

Beate

29.08.2012 kl.16:25

høres bra ut d dær. blir nok et spennanes år! Kos deg masse Lyng :D

karolinekristensen

29.08.2012 kl.18:03

Det her hørtes bra ut! Lykke til og kooos deg masseee! :D

Cecilie

01.09.2012 kl.10:30

Thaaaanks! Alle <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits