Carl Berners plass

I og med at jeg har lovt å blogge så mye jeg kan, tenkte jeg å slenge inn litt info så langt, mens jeg faktisk har tid og mulighet. Vet aldri om jeg får blogget mye fremover! Det var utrolig trist å ta farvel med både familien og venner i går! Herlige Ellis hadde fikset party, og nesten alle var der! SÅ koselig! Helene, mitt søskenbarn, var også der og styrte. Må virkelig dedikere et 'tusen takk!' til dem! Og til alle som kom, of course. Åh, gode mennesker altså.
Sov tre timer i natt.. Verdens beste mamma hentet oss og kjørte oss på flyplassen. Vi sjekket inn koffertene og idet jeg snur meg står vakreste Malin og venter. Helledussan, trodde jeg drømte! Så kom Elisabeth og mormor. Det ble visst tårevåte farveller(?) til alle sammen! Og innenfor var det enda verdens beste pappa å si hadet til. Snufs. Men dette skal bli et bra år! Da jeg og Benedicte hadde landet og kommet oss med flybuss til leiligheta, heiv vi oss rundt for å skifte. Nesten sommer her jo! Nå slapper vi av etter både reisen og storshopping på jysk.

Carl Berners plass, ladies and gentlemen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits