Prosjekt Haldde

I går startet vi turen opp mot Halddetoppen. Dette var jo bestemt for lenge siden i forveien, at torsdag 16. august skulle det bli Haldde. Lite visste vi at værgudene ikke ville spille på lag med oss. Det var altså så lavt skydekke/tåkete. Desverre så gikk vi ikke helt til topps, men fant oss heller en koselig liten plass ca. 4-500 moh hvor vi kunne drikke kakaoen og spise matpakka.


Du så altså kun noen meter framfor deg, og det var veldig creapy. Plutselig dukket det opp mennesker fra "nowhere" på en måte!


Vanskelig å se det for seg, men det skal ikke være helt hvit bakgrunn! Det finnes trær der!Til tross for dette ble turen en suksess! Jeg fikk kost meg med to herlige mennesker, kunne ikke byttet dem mot alle verdens penger engang! Love you hikingpals.

-Cecilie

Én kommentar

karolinekristensen

17.08.2012 kl.23:55

åå, dokker e heldig :D har så lyst til å gå Halde en igjen :p Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits