Photos: Lanterns

Jeg er full av inspirasjon for tiden! Vel, i dag er jeg ikke like mye på høgget, men i går fikk jeg til noen ganske greie bilder. Driver å leser en bok for tiden, "Fotoglede", og den er bare helt fantastisk. Fikk den av søstra mi til jul og har bare tittet litt i den tidligere. Har liksom aldri tatt meg ordentlig tid til å lese den. Det som er så spesielt med den er at ting står på en humoristisk, forståelig og ikke minst inspirerende måte! De to som har skrevet boken vet virkelig hva de snakker om, og de er utrolig flinke til å skrive.

Nå har jeg ikke redigert noen av bildene, øver nemlig på å ta mest mulig "fullkomne" bilder (om jeg kan forklare det slik) slik at jeg slipper å redigere så mye. Det står veldig mye om det i den kjære boka mi!

-Cecilie

2 kommentarer

27.05.2012 kl.20:40

Nydelig! Et ord som beskriver bilde nr. 2: Magisk! :D Veldig kreativt og nydelig!

Cecilie Lyng

28.05.2012 kl.18:29

Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits