Vertsfamilie

Endeliiiig kan jeg meddele nyheten om at jeg har fått vertsfamilie! Blir bare mer og mer spent for hver dag som går. Var faktisk så spent etter å ha åpnet brevet i går at jeg ikke fikk meg selv til å sove.. Familien består av vertsmor, vertsfar og ei søster på sju år. De bor da i Blackpool, som ligger helt på vestkysten i Nord-England. Faktisk bare en time og et kvarter med bil fra Liverpool! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, dette er så spennende! Eneste ugreia med brevet var at det sto at jeg kom til å dele rom med en EF student. Dette skal jeg undersøke litt før jeg vet helt sikkert at jeg oppfattet det riktig. Håpet selvfølgelig på å få bo alene som student i en familie, for det er jo det som er selve utvekslings-opplevelsen! Skolen jeg skal begynne på heter Blackpool Sixth Form College og ser slik ut på Google Street View (hihi):

                    

Kommer ikke til å legge ut noe informasjon om vertsfamilien min i og med at jeg ennå ikke har kontaktet dem selv. Skal først få svar fra EF. Men åh, nå starter reisen! På ordentlig!
-Cecilie 

2 kommentarer

karolinekristensen

14.04.2012 kl.10:22

Spennanes! Du e så heeeldig! Håpe du får en superfin opplevelse der nede :) Kanskje æ skal snike meg med i kofferten din og bli med :p

Ingrid Terese

15.04.2012 kl.21:01

Helt sykt korr gla æ e på dine vegna! Tenk at du har fått familie nu, så kult. Skolen så jo drit fin ut. Ikke som den æ går på her..

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits