Liverpool buyings

*Dette innlegget skulle egentlig postes før jeg dro til syden*
Halla sjallaballa! Skal vise dere innkjøpene fra Liverpoolturen, selv om det ikke er solpudder, brunkrem og annet juggel. Hihi! 


Kjøpte parfymen for 200 norske kroner i England, og fant den deretter for 400kr da jeg kom på gardemoen!! Kupp!


Oppvarmingsgenseren


Hillsborough - The truth, handler om katastrofen den 15. april 1989 hvor 96 Liverpoolfans mistet livet sitt.. Gleder meg til å begynne å lese den. Bok nr to handler om plasser, kriker og kroker som The Beatles har tilknytning til i Liverpool. Veldig interessant bok! Ellers kjøpte jeg verdens herligste bok; Scouser English! Det er rett og slett en liten ordbok om scouser-engelsken og hvordan de prater i Liverpool. Feks: når du er bevvied er du drunk, og sier en scouser Happy Crimbo, mener han Merry Christmas!


Må jo selvfølgelig vise fram mine autografer. Skrtel, Kuyt og Agger. Hvor de har skrevet er ikke godt å si...


Og så har jeg autografen til reservekeeperen Alexander Doni på skjorta mi. For en uforglemmelig Liverpooltur!!

*-Nå skal jeg blogge sånn smått om turen til Kypros. Kom hjem i morgest etter å reist siden klokken 22.50 fredagskveld. Det var helt forferdelig å lande på flyplassen i 4 -tiden! For en natt.. Og så har jeg nesten ikke fått gjort noen lekser, så det må vel prioriteres.. pokkern og.*

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Lyng

17, Alta

...er ei svært humørfylt og takknemlig jente som har opplevd alt for mye til en sytten-åring å være! Liverpool på Anfield, Muse i Helsinki, Norway Cup, Violet Road, Petter Carlsen, Unni Wilhelmsen! Og nå reiser jeg ut for å oppleve mer som utvekslingselev i Blackpool! Herligheter som gir meninger i livet: musikk, te, bøker, ipod'en, Nord-Norge, mørketid, jula, familien, fotball, mat, sure epler, midnattssola, Finnmark, treningsklær og ikke minst, the life itself.

Arkiv

hits